I Found Him At Last: Monday, December 28, 2009

wow , hari neh aku damn happy lah .
sbb aku dpt cari dea pun at last !
yeahyeahyeah , hahaa .
nak tau siapa ? okay i let you know .
bdk neh , bdk Omega .
everytime aku nak lintas pegi Plaza Pelangi from Omega mesti meet dea punyaa .
dea super duper handsome , like Chinese Boy lah .
mmg gilaa kat dea lah , hahaa . then aku tgh pkir pkir mcm mne lah nak dpt numb or cara contact dgn bdk neh .
at last aku tgk kat mys new friend list aku ade sorg bdk nama dea Ezal .
then dea start berbual dgn aku , aku tgk picture dea tau .
muka dea serupa mcm bdk Omega tu .
at last , aku tanya lah dea 'you , you dulu ade tuition kat mne mne tak ?'
then dea ckp 'ade , kat bandar Omega'
wow , gilaaa happy lah aku .
hahaaa , dpt pun cari bdk neh .
yesyesyes , but dea dah ade gf :(
i had no chance , but i'm glad to be his friends to .
YEAHYEAH , thankyou God . i love youu <3333

-The End-
readers
credits: 1 2 copyright © a little memory
"♫LOVES LOVES!"