About Wai Kong: Thursday, January 14, 2010

hahahah pasal Wai Kong plak aku nak cerita ;D
dea handsome , and then cute gila .
sbb rambut dah jadi mushroom after Puan Surinder potong , hahahahahahaha
dea dulu handsome tau , rambut smart . skunk dah jadi mushroom , but still handsome lah . dea tu agak funny lah , tiap tiap hari suruh aku ajar dea ckp 'Assalamualaikum' and 'Mualaikumsalam' . aku suruh dea belajar dgn si Hoe Yuen tu , tapi dea tak nak . dea nak belajar dgn aku jugaa . hahahaha , so terpaksa lah aku ajar dea . and then dea tu suka nganjing tau dgn aku , kdgkdg nak jerk tembak dea tau hahahaha . he still owe me 2 slaps , muaahahahaha :DD
asal kan dea ckp perkataan BABI jerk kat aku , aku akan sepak muka dea .
Hoe Yuen pun dah kene bnk kali , but still nak ckp grrrrrrrr -,-'
hahahaha but deaorg tu cute lah , funny gilaa doe !
I Love You All , hope 3b3 will be more cheerful and gt a godd result on PMR .
KAMBATEH , YAHOOOOOOOO ^^

-The End-
readers
credits: 1 2 copyright © a little memory
"♫LOVES LOVES!"