Birthday JiaQi & ShuQin (13/01/2010): Thursday, January 14, 2010

lama tak blogging siak , bnk carita ;p hahaha
semlm birthday JiaQi we all celebrate kat Chungky jerk .
ramai jugaa lah , whoaa bf JiaQi handsome gila smart gila sopan gila .
gentle man doee hahahaha . cair beb tgk bdk cina lelaki skunk neh , adoi :D
ramai yg pegi ohhh , Wai Kong , Chan Hui , Jun Ye , Hoe Yuen , Yi Ling , Joey , Jit Yi , Yong En , Sh Min and more ........
kita beli SUPER DUPER BIG Hello Kitty untuk JiaQi and SUPER DUPER BIG Winne The Pooh untuk ShuQin . hahaha best doe kalau birthday aku dpt present cmtu :))
errrr RM189.00 tau present dua dua tu , gila mahal ! hahahaha
and then , kita mknmkn lepak lepak kat Chungky .
potong cake ape semua , lepas tu semua orang dah blik .
then aku pun lepak lah dgn fetty lolly and fatin .
tapi tak sampai 30minute fatin dah blik , sbb papa dea dah nak blik .
kalau dea blik lambat nty papa dea bukak MP3 plak , hahahaha .
kita bertiga bergossip jerk , haha ckp pasal prangai bdkbdk lah ape lah .
sampai pukul 6pm baru blik doee , penat siak .


-The End-
readers
credits: 1 2 copyright © a little memory
"♫LOVES LOVES!"