First Day Tuition At Oemga: Sunday, January 3, 2010

Hari happy gila , sbb dpt jumpa Ieda sayang , hahaha .
lama tak jumpa dea , miss dea gila vavii lah :D
hahahaha , hari neh tuition Maths jerk .
masa pukul 4:15pm . aku jln dari Plaza Pelangi pegi Omega :)
then aku pegi office look for my cousins yg kerja kat Omega , sbb nak tlg cik nur syahindah comfirm kan masa tution BI dea .
after that , aku call ieda and meet her . whoaaaaa , miss her so much leh !
haha , then we go and but sweets .
guava jerk ade , coki coki dont have lor ! dunno why , hahaha :D
nangis ieda kat stall tu sbb takde coki coki . hahahahaha !
lepas tu , terserempak dgn dinie and mirul :DD
lepas tu , kita terus masuk class .
whoaaaa , ramai jugaa ohh students tahun neh .
malay pun ramai :) ade Mafia lagi , hahahahahahahahahahahaha *ieda yg ckp bdk kecik tu maifa . funny gilaaa , ketawa smpai muka i merah tau :P
ade gangsta , ade gemok , ade muka slumber . mcm mcm lah ! hahahahaa .
time tuition , berbual jerk ktorg . ketawa kuat kuat , hahahaha :DD
but class tahun neh tak best , mcm ieda ckp tu 'takde jacky lai'
hahahahaa , dea funny ohh . miss him lah :P
then bdk bdk class tahun neh mcm wooden block tau tak .
senyap jerk , cikgu tanya pun takde response , haiyooo -,-
after tuition , aku jln sorgsorg pegi plaza pelangi cari mama .
masa otw tu nmk dinie , he smile at me . i smile at him to , haha :D
yeahyeah , eck nak jumpa ieda lagi :D tuition BI with Mr.Andy !
whoaaaa , hope ade mamat handsome kat dlm class BI :D
but aku kene duduk sorgsorg lah masa BM ,takde kwn .
alahaaiiiiii , sedih gilaa neh :'(
hope that i gt friends at there !

-The End-
readers
credits: 1 2 copyright © a little memory
"♫LOVES LOVES!"