Handsome Boy : Kaw Jun Ye: Tuesday, January 5, 2010

who is Kaw Jun Ye ? bdk class aku lah , hahaha .
dea damn handsome lah ;D cair aku , hahahaha .
sama mcm bdk yg kat Summer tu , rambut dah akal akal sama dah :P
rambut sama perang plak tu , hahaha :D
dea close gila dgn aku , hahaha . but dea agak gedik .
suka buat aku marah and ejek aku , but at last he'll say 'jaaannnaaahhh , sorry yeah . jgn marah tau , i gurau jerk' whoaaaa , cair gilaa kalau dgr dea ckp cmtu .
and then slalu kalau ade pape news mesti dea yg bgtau aku , hahahaha :D
bdk bdk class aku semua sporting gilaa , and then kita semua baik gilaa .
hahaha best nya . but tahun neh , class dah tak gempak , ramai bdk chinese dah naik class :( because of what ? tiru lah ! sedih siak , but nasib baik Chong Chan Hui , Kaw Jun Ye and Ng Hoe Yuen tak naik class , hahahaha .
masa bulan 12 , Jun Ye dtg beli buku . then dea suruh aku amik kan sbb ramai ohh .
then aku tlg lah dea , after that kita bebual kejap . nak tau dea ckp ape ?
dea ckp 'nasib baik i sama class dgn you , jannah ape numb you ? i nak numb you'
whoaaaa , gila happy lah . hahahaha :D then i bagi lah numb i . then he asked me why mine is 017 , susah nak msg :( mahal gilaa . alaaaaa , but what to do ? hahahaha .
damn happy lah dpt knal deaorg yg sporting gilaaa :D hope we can be friendsforever .

*高俊业,你超帅

-The End-
readers
credits: 1 2 copyright © a little memory
"♫LOVES LOVES!"