School Day: Friday, January 22, 2010

hari neh ade ape ape yang special tak ? errrr AHHH ADE ADE !
pasal Wai Kong ler haha hari neh aku mcm asyik dgn Wai Kong jerk tau .
semlm Waii Kong ckp nak belanja aku , tapi aku tak nak aku ckp hari neh .
skali tadi masa rehat betul betul dea nak belanja , but i refuse ;p
hahahahaha then masa Science pun pegi dgn dea and Eya .
masa kita masuk class semua orang dah ade dlm class , then si Nadya tu plak duduk tempat Wai Kong ! dah sah gedik , suka sangat duduk dgn lelaki .
then aku halau lah dea hahaha . Wai Kong suruh aku bgtau cikgu yang dea tak nak duduk sebelah Syafiq , dea nak duduk dgn aku . tapi aku buat bodoh jerk hahahaa ;p
masa Science , dea nak eraser ape semua pinjam dgn aku .
then cara dea ckp lembut gila , then Jian Quan dgr and then dea ckp 'aa Wai Kong , ape sal kau ckp lembut dgn dea ? tapi bila ckp dgn ku mcm nak berperang plak' hahahahaha aku dgn bdkbdk cina semua ketawa gila gila ;D
then Eya asyik ckp yang aku dgn Wai Kong ade hubungan special .
OMG susah nak explain lah dgn bdk kecik tu hahaha .
btw happy lah kalau dpt maintain mcm tu .

-The End-
readers
credits: 1 2 copyright © a little memory
"♫LOVES LOVES!"