Spending My Time With Fetty: Sunday, January 3, 2010

semlm , gilaa punyaa . hahahaha ;D after koopreasi , fetty dtg rumah aku mandi .
then kita pegi mkn sama sama dgn mama aku and and anuty aku . haha !
dah mcm family aku dah fetty :D then , dea lepak rumah aku .
kita duduk kat sofa menghadap TV tu , tapi mata dua orang dah sepet dah :D hahaha
mcm nak tido dah , hahahaha . what about my mom ? haiyaaa , sudah tido lor . hahahahaha ;DDD then aku dgn fetty asyik bergossip jerk , pastu online kutuk orang plak .
hahahahaha :D kesian orang yg kene kutuk tu :P then , kita snap gmba yg gilaa glaa punyaaa ! hahahahaha , mcm mcm pose ade !
then fetty nak blik jerk hujan , so smpai pukul 8:15pm baru blik .
tu pun mama aku yg hantar, hahaha .
Have such a great day , thanks fetty :))


-The End-
readers
credits: 1 2 copyright © a little memory
"♫LOVES LOVES!"