To Someone That Need To Change Her Attitude: Tuesday, January 5, 2010

to HER , ahhhh kau patut ubah prangai kau lah xxxxxx .
aku tak nak sebut nama , nty kau malu . so , kau phm phm lah okay ?
aku marah sgt dgn kau . opppsss , bkn kau but prangai kau lah !
but not only me , everyone frust with your attitude lah weii .
semlm kat school kau ckp yg ktorg semua dah gelap kau jerk yg putih .
aaaa setau aku , aku tak gelap beb . yg kau nak ckp aku gelap tu knpe ?
and kau bajet tinggi , bajet putih , bajet cantik , bajet hot .
peh , mcm mcm kau bajet . pkir kau hot sgt lah yeah ? aaa kalau kau hot and cantik ,
knpe laki yg kau suka tu tak nak kat kau , but nak kat aku ?
kau jgn nak prasan lah , kau sbenarnya cuma syok sendiri jerk .
and then kau takan hot drpd aku lah , grrrr . sbb prangai kau yg gedix and bajet .
orang yg hot takan bajet punyaa lah and then lama lama akan jadi hot .
tgklah mcm biee , lolly , fetty . ade kea deaorg bajet ? takde kan ?!!
yg kau neh tak hot nak bajet knpe huh ? stop acting like a BODOH lah .
kau kene ingt , aku leader korg . slalu korg ade problem mesti aku tlg !
so jgn nak buat muka , jgn nak prasan , jgn nak bajet .
kalau kau nak bejet , nak prasan , nak buat muka pegi cari wxwx yg sama mcm prangai kau tu boleh ? kalau nak stay dgn ktorg , ubah prangai kau .
jgn jadi mcm SIAL , kau baru form 3 . jgn nak MIANG boleh ?
and then hari neh kau ckp Aina ape ? ckp dea skema kan ? kau ingt kau tu tak skema kea ? sendiri dah kurus , kaki mcm grasshopper , then nak ckp ame kurus sgt lah ape lah . biar lah , suka hati lah . pegi tgk cermin yg kat rumah kau tu dulu baru ckp orang boleh ? grrrr , marah sgt dgn prangai kau skunk neh .
lepas tu , pasal xxxx plak ! dea sebelum neh ckp kau jalang ape semua tu sbb dea marah kau . kau salah jugaa , sbb kau yg marah dea dulu kat school , lagipun skunk dea dah minx maaf dah . dea mmg nak sgt kau maafkan dea ! but knpe kau nak jual mahal huh ? kau ingt kau dah baik sgt kea ape ? forgive people will make your life better lah , and your PMR examination to . and you said that you'll revenge to your mom because of you cant outting with your friend ! gilaaa ape ? mak kau tak kasi kaur sbb takot kau kene ragut kea ape kea . mak kau risau kat kau , sbb sayang kau . perlu kea kau ckp cmtu ? smpai nak REVENGE ? kau tau tak selama neh siapa yg besar kan kau , mandi kan kau masa kecik kecik . suap kau mkn , beli baju yg kau suka .
but why at last kau nak buat cmtu jugaa kat mak kau ? kau ade otak tak ? pndai pkir tak ? use your brain to think not your knee okay ? haihhhh , lega pun hati aku kuarkan perkataan neh semua .

*lepas kau baca blog neh , please ubah yeah if you still treat us as your bestfriend .

-The End-
readers
credits: 1 2 copyright © a little memory
"♫LOVES LOVES!"