Two Good News :D: Friday, January 22, 2010

firstly , JyeJyh msg aku tadi . whoaaaaa hahahahaha :D
gilaa happy doe haha , dea ckp dea suprise bila dgr aku ckp bahasa cina lagi lagi text bahasa cina , terkejut gila :DD
skunk baru aku tau , betapa bagos nya pandai ckp cina .
senang dpt numb phone ;p hahahahaha
but mahal lah msg dgn dea , 016 beb ! OMG but aku ade lah cara aku hahaha .
happy gila dpt msg dgn dea , dea tak sombong langsung ler .
msg pun sporting gila , asyik ade perkataan 'HAHA' jerk kat blkg :D
YEAHYEAH , hahahaa .
second , Wan msg aku . same time with JyeJyh lol !
whoaaaa damn happy , skali dua aku dpt hahahaha :D
and Wan ckp ape yang Y tu ckp semua tak betul , Y tu salah dgr .
happy nya aku bila dgr dea ckp cmni , and dea ckp dea tak suka siapa siapa .
YEAHYEAHYEAHYEAH happy gilaa nak meletup ler :D
hahahahaa :D thats all that i can let you all know .

-The End-
readers
credits: 1 2 copyright © a little memory
"♫LOVES LOVES!"