Damn Happy :D: Thursday, March 11, 2010

hari neh kat sekolah happy jerk kot , ada lah SOMETHING yang buat aku marah
tapi kan aku dah lupa kan tu semua yang aku ingt bende happy jerk
masa Science aku , Wai Kong , Ame and Hardave dah abes buat peka
then kita empat orang bergossip lah ehh pasal budak pompuan india haha
after that Wai Kong amik pisau aku kan , lepas tu dea pegang tangan aku
dea amik pisau tu , dea buat buat macam nak potong tangan aku
hahaha yang aku happy dea PEGANG AKU tau , the way he touch my hands is like holding my hands you know ?! whoaaaaaaaa then tak habis habis ketawa dgn dea jerk kat dalam class . suka gila tengok muka dea hahaha sweet lah Wai Kong
err then dalam class tadi deaorg bergossip yang aku dgn Chan Huey !
adoiiii , sebab apa boleh gossip ?
sebab tadi masa BI aku duduk dgn Chan Huey , then kat depan tu Wai Kong and Jun Yee
then kita gossip lah pasal rambut lah apa lah blahblahblah
after that mula lah gossip pasal aku dgn Chan Huey =.=
readers
credits: 1 2 copyright © a little memory
"♫LOVES LOVES!"