Exam Exam =.=: Tuesday, March 9, 2010

haihh exam week -.-'
first day exam BM Sejarah and Maths
tiga tiga susah gia babeng ! guess what ? BM aku failed beb
OMG tak penah failed BM tau , gila kentang lah *ayat Ariza haha
second day exam BI Sivik Agama and KH
Sivik BI Agama senang gila , KH so so jerk kot
esok last day exam YEAH ! haha esok exam Science Geo Pend Seni PJ

err during the exam ? WHOA syok gila haha
lagi lagi Wai Kong Jun Yee Hoe Yuen and Chan Huey buat lawak jerk tau
dah lah tgh exam , then buat aku ketawa plak hahaha
Wai Kong help me in Maths , I Love Him *chehcheh haha
he always be polite , gentlemen and great to me
tak mcm bdk lelaki melayu , kebanyakan yang prangai mcm SHIT !
dgn pompuan pun sama jerk tau ishish tak gentlemen langsung
and during examination , Wai Kong asyik pandang aku jerk
aku pun syik pandanf dea haha , then dea senyum dgn muka dea yang comel comel tu
and senyuman yang paling manis tau haha
enjoy juga lah during examination , at least tak stress sangat whoaaa
then Jun Yee and Chan Huey gaduh main main tadi dalam class haha
Chan Huey sembunyikan Jun Yee punya water bottle , then Jun Yee amik kasut baling kat Chan Huey hahahaha then Chan Huey amik kasut tu lap muka Jun Yee hahahahaha
tapi tak kene lah , time tu tgh exam tau then cikgu pindahkan dua dua kat luar class jadi guard class hahahahaha

Ng Wai Kong
readers
credits: 1 2 copyright © a little memory
"♫LOVES LOVES!"