You Make Me Crazy On You second Zac Efron: Sunday, March 7, 2010

every week mesti nampak kau and geng kau kat Plaza Pelangi haha
damn excited kalau nampak kau tau , sebab kau handsome gila
lagi lagi masa lintas tu , kau jalan sebelah aku
boleh naik gila aku tengok muka kau tau hahaha
muka mcm mat saleh , dress up smart gila , apa lagi bila kau smile ?
WHOAAA DAMN HANDSOME ! i dont know your name , so i call you second Zac Efron LOL :]
kalau tak jumpa kau , memang my heart will feel like very very miss you
hahaha hope i can meet you every sunday
itu pun dah cukup haha
I Love The Way You Smile At Me Every Time When We Meet Each Other :]
readers
credits: 1 2 copyright © a little memory
"♫LOVES LOVES!"