Bad Mood =.=": Monday, April 26, 2010

hm hari neh bad mood gila weh kat sekolah.
nak tau? hahh aku nak story neh
aku masuk class je, Eya suruh aku duduk
dea nak story skit pasal A tu
last saturday, Eya jumpa A kat cs
then deaorg borak borak lah kejap
Eya : gaduh dgn gf ehh?
A : Yeah, mne tau neh?
Eya : aduii dah kau tayang kat status, mne lah org tal baca whoa Jannah pun dah baca
A : (muka terkejut) EHH?! makk aii Jannah pun dah baca?
Eya : yalah kau, dah sakit kan hati Jannah lagi nak tulis mcm tu
A : ehh apa aku sakit kan hati dea? aku suruh Mie bgtau kat dea takyah tunggu aku,
aku dah ada gf
Eya : ehh kepala hotak kau, Mie ckp kau suruh Jannah tunggu dea habis SPM!!
A : huh? mne ada sehh? Jannah kan dah ada bf, aku tak nak jadi orang ketiga kau
phm tak (dgn muka yang marah and nak show off yang dea dah ada gf, bukan aku
je yang nak kat dea)
Eya : ehh Jannah single dah 7bulan kau tau tak, bila masa dea ada bf gila?
A : abis tu Mie tipu aku?! alaaa bodoh lah Mie tu grrr
Eya : haishhh kesian aku tgk korg tau.
A : hmmmmm............

Then deaorg tukar topic lah Thats All.

OMG, knpe Mie ckp cmtu seh? tak sangka Mie sengaja nak buat aku dgn A mcm tu
pehh sedih and sakit hati gila gila dohh
mcm nak nangis je korg tau tak!
he's the only one i adored, noobody can replace him in my heart
readers
credits: 1 2 copyright © a little memory
"♫LOVES LOVES!"