Last Sunday *Omega Tuition Centre*: Tuesday, April 27, 2010

last Sunday damn happy kot haha, because i meet him for 2 times
ahh nak story neh, firstly aku pegi Plaza Pelangi nak belikan COOLBLOG utk kawan aku
then kat sebalah tu 2nd Zac Efron dgn geng geng dea yang handsome handsome kot haha
deoarg asyik pandang pandang aku, alamak malu sehh ;p
2nd Zac Efron bgtau kawan dea yang dea suka kat aku, tu yang deoarg semua pandang aku haha, ingt aku tak gdr kea conversation korg? hahahaha
after that, aku nak lintas pegi Omega, 2nd Zac Efron dgn geng geng dea diri sebelah aku. aku jalan laju, then deaorg pun ikut je aku kat blkg. yang lagi sorg tu diri sebelah aku, jln dgn aku haha *but tak berbual pun
suddenly, aku dgr 2nd Zac Efron ckp dgn kawan dea pasal fb kimak tu semua haha
aku pun toleh lah blkg, skali 2nd Zac Efron ckp 'knpe you? nak join juga kea?' WHOAA
yang paling bodoh nya aku tak jawab dea, ARGHHH bodoh sial aku!! menyesal aku tak jawab dea dohh. haishh, then aku nak masuk class deaorg senyum senyum dgn aku
YEAH happy aku hahahahaha ;D
readers
credits: 1 2 copyright © a little memory
"♫LOVES LOVES!"