Majlis Penutupan Bulan Kebudayaan Melayu: Saturday, April 10, 2010


*Jye Jyh and Gu Xin*
whoaa hari neh mmg happy and syok gila wehh
act semua bdk kene pakai baju kurung lelaki pakai baju melayu
no matter chinese malay or even india
but aku & mieya tak pakai sebab kita jadi orang backstage hahaha
takot panas so tak pakai lahh
samapai sekolah jerk pegi backstage tlg bdkbdk dressup and touchup
yang paling handsome Jye Jyh lahh , pakai songkok plak tu whoaa
dah mcm bdk melayu dah tau haha
ada sorg bdk Mok apa enth haha dea pun handsome ohh comel wehh
Gu Xin & Jia Ming pun handsome whoaaa pakai baju melayu & pakai songkok
deaorg dah boleh masuk Islam dah hahahaha
semua bdk chinese lelaki punnya songket aku yang pakai kan
sebab deaorg tak tau pakai , Jye Jyh comel wehhh
WAHHH happyy nya dapat pakai kan songket and makeup kan utk dea
YEAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH haha siap amik gmba lagi dgn dea sehhh
happy gila gila gila haha nty lah aku upload kat Blogger yeahhh :D
readers
credits: 1 2 copyright © a little memory
"♫LOVES LOVES!"