Mind Your Own Buisness: Wednesday, April 21, 2010

ishh korg boleh tak jangan ganngu hidup aku?
geram wehh dgn korg, expecially KAU (my ex)
we're over since 8months ago, and because of you i hate couple again
thats why i've been single for this 8 months
aku suka kawan dgn budak cina? SO WHAT MAN?!
none of your buisness lahh, what do you mean by 'nak aku jadi bdk cina baru nak layan aku kea' WTF lahhh wehh, perli budak cina kea apa?
aku neh SATU MALAYSIA, bukan mcm kau!
you have no RIGHT to control my life and my friends
deaorg yang tak nak kawan dgn aku sebab aku kawan dgn bdk cina
bukan sebab aku berubah! YEAH, maybe cara hidup aku dah berubah
because now i know what i want! i choose to be friend with ppl who can accept my everything! not being friend with ppl who that want me to change
HELLO, if you all tak suka prangai aku sekarang THEN BOLEH BLAHH lahh
i choose what i want, and i want to be friend with everone tak kira bangsa okay?!
and KAU (my ex) boleh blahh tak dari hidup aku? aku tak suka orang yang suka judge aku! HATE IT DAMN MUCH okay -____________________________-
last aku nak ckp, biarlah aku nak kawan dgn sesiapa pun bukan hak korg
even my family pun tak boleh nak halang aku kawan dgn sesiapa, apatah lagi korg
aku tau apa yang betul and apa yang tak betul! i'm not a 4 y/o child
I LOVE MY LIFE NOW, just mind your own buisness THIS IS MY LIFE NOT YOURS
readers
credits: 1 2 copyright © a little memory
"♫LOVES LOVES!"