Omega Tuition Centre: Sunday, April 11, 2010

ahh hari neh pegi lunch kat Plaza Pelangi dgn Yu Tong
ada budak handsome duduk kat blkg aku hahaha
hm lepas makan turun kat bawah nampak 2ND Zac Efron aku haha
whoaaa dea pandang aku , but dea malu nak smile kat aku hahahaha
lepas dea pandang depan dea smile sorgsorg , ingt aku tak nampak kea ? hahaha
after that continue tuition kat Omega , haishhh laughting and talking for 2 hours
hahahaha lepas tuiton tunggu kat Block B nak call mama
suddenly sorg bdk kecik terlanggar tangan aku , then i say Sorry to him
time tu 2ND Zac Efron ada kat sebelah tau then dea cakap 'haishh terlanggar bdk kecik kea' hahaha aku pun pandang lahh dea then dea smile dgn aku
WAHHH sweet nya muka dea hahahaha next week kalau dea tak smile kat aku
aku tampar muka dea *chehcheh hahahaha
readers
credits: 1 2 copyright © a little memory
"♫LOVES LOVES!"