Abdul Majid (Baba Jeed) ; Papa Bibi Nurshakyra: Thursday, May 13, 2010

ohh gosh 12/5/2010 is a bad bad bad day! Pagi aku sampai sekolah je, Mieya and Fara lari kat aku dgn muka sedih and serious
Mieya and Fara : jannah, jannah Baba Jeed dah meniggal Jannah, Baba Jeed dah meniggal time tu aku cengang then diri kat sedih dgn muka sedih gila nak mampos, air mata pun dah kuar and tanya deaorg
Jannah : ehhh betul ke neh? korg jgn main min lah sial! aku nervous gila babeng neh
Mieya and Fara : yalah Jannah, takan bende mcm neh pun nak main main kot
Jannah : OMG OMG OMG, apa yang berlaku neh?
Mieya and Fara : Accident agaknya, tadi pagi Eya call dgn panic and nangis nangis dea tu aku dgr pun dah nak nangis kau tau tak
Jannah : dahdah kita relax, nty ptg kits pegi rumah Eya

Hari neh pun kita bertiga tak belajar langsung, otak pkir Baba Jeed Mummy and Eya je
risau gila kat situation tu, ohhhhhhh goshhhhh

*After School*

aku blik rumah je cepat cepat on hp, Daniel pun call aku
Daniel : Jannah, kau dtg rumah Eya skrg! Eya punya situation teruk gila, DTG CEPAT!
Jannah : okayokay, after aku mandi siap siap semua aku pegi rumah Eya okay
dah sampai rumah Eya, Adik Eyra turun amik aku japp then kita naik sama sama
rumah Eya ramai gila orang whoa Ibu semua ada, then aku salam sorg sorg
after that aku pegi kat Eya, Daniel bgtau Eya yang aku dah sampai
Eya pandang aku and pegang tgn aku kuat kuat then dea pun start nangis
aku Adik Eyra Daniel and Eya nangis berempat whoa!
Eya tanya aku satu soalan yang amat menyedihkan aku
Eya : Jannah, nty Baba Jeed balik kan? nty malam kita pegi makan McD mcm hari tu okay? kau ckp dgn mama kau balik lmbt, boleh kan Jannah?
Jannah : OMG, yaa Eya! okayokay kita pegi makan McD okay malam (aku pun nangis gila gila)

Kejap lagi, Mieya Fara Fatin Hanisyah Natalia tu semua pun sampai
keadaan masa tu mmg 'OMG' lahh Sedih gila sehhh
after that Eya suruh teman dea sampai malam
aku okay je, then aku Daniel Caril Lee dgn Eya lepak bawah block dgn Ibu
malam pukul 10pm baru blik, fuyoooo penat!
readers
credits: 1 2 copyright © a little memory
"♫LOVES LOVES!"