Awwwwwww Muhammad Jia Ming :): Thursday, June 24, 2010

Haaa hari neh superb best kot haha
Time nak pegi photostat kat sekolah dgn Fara
suddenly nampak Jia Ming Teng Fei and Jia Xing
then duit syiling aku terjatuh tau, after that Jia Xing panggil aku
dea ckp neh 'awak awak, duit awak jatuh lah' (in chinese)
aku pun cari lah duit aku kat mana kan, aku neh dah lah rabun haha
tak jumpa duit aku tu, you know what aku pusing asyik pusing je kat situ tau hahahaha
mcm bodoh je weh ;p then Jia Ming tlg aku kutip thn bagi kat aku
awwwwwwww superb excited wehhh hahahaha ^^
Time Science cikgu Aida tak dtg, aku Mieya Fara and Eya pegi koperasi binding
after binding everything we all balik class
bdkbdk class semua pegi library, yang ada kat dlm class JunYe WaiKong Hoe Yuen and the geng
we all berdekak dgn deaorg kat dlm class tau hahaha
suddenly Jia Ming lalu depan class, Fara pun jerit lah 'Muhammad Jia Ming'
Jia Ming pun berhenti pandang we all and say 'Hello You All' wahhhh hahahaha
aku saja je lah suruh Jia Ming masuk class we all, mana tau betul betul dea masuk class tau haha
Jia Ming tarik kerusi, idk why dea tarik kerusi tu then i ckp kat Jia Ming 'HELLO HAHAHA'
after that Jia Ming mcm blur lah kejap kan, he thought that i want to talk something to him
then dea just blah tau Seems like marah whoa hahaha but actually tak marah pun
After Jia Ming blahh, Mieya Fara and Eya sound aku hahaha
deaorg ckp actually Jia Ming nak duduk sebelah aku tadi
thn after aku ckp 'HELLO HAHAHA' dea terus blahhh
ARGHHH knpa aku bodoh sgt? if not boleh ajak dea kuar weh esok haha
apa lah aku neh bodoh sgt! aiyoooooooo =.="
readers
credits: 1 2 copyright © a little memory
"♫LOVES LOVES!"