Please >.<" Stop being fake boleh?: Tuesday, June 15, 2010

Why you choose to be a liar and also a fake people?
argh you know what, everyone hates liar lahh
dont you think that everyone love you? act, you're wrong!
everyone hates the way you are, just try to be yourself
i know you want to be hot, and you're very HOT now
you look superb adorable and gorgeous!
but why you want to be fake?
kau ckp kau benci A, but if depan A tu Bapak ahh bukan main baik lagi
siap kuar jalan jalan dgn dea lagi Erghhhh >.<" aku tak suka lah prangai kau cmtu
time kau dgn orang lain kau sure lupakan we all
and now kau dah kurang layan we all dah
padahal we all bestfriend kau tau! time ada problem je kau cari kita
time kau tgh happy kau ada pkir pasal we all tak? *comfirm takde*
its okay lahh Start from now on we all malas nak amik tau pasal kau lagi
kau nak buat apa buat lahh Dah cukup sakit hati kot dgn kau
readers
credits: 1 2 copyright © a little memory
"♫LOVES LOVES!"