Today i meet him at cs ;D: Thursday, June 10, 2010

Yeahhh at last dpt pun meet dgn my Tom sayangg haha
time tu dah nak pukul 5pm then we all duduk kat foodcourt kejap
suddenly i saw a handsome guy in purple colour T-Shirt jalan ke arah foodcourt
alahaii handsome je Tom tu hahaha Then i ran to him
firstly dea ingt pompuan mana lah empit empit dea kan ;p
sekali pandang, ehhh Jannah lahh hahahaha
WAHHH terharu aku kejap tau!
After that kawan aku ckp Tom dah kuar drpd foodcourt
aku pun terkejut lah kan, cepat nya dea dah balik
then aku text lah dea kan tanya kat mana
he reply and he say 'japjap,japgy i naik balik then i meet you okay?'
wahhhh lagi tambah happy nya hati aku haha
tak lama nty, Tom pun masuk dgn 2 kawan dea
he SMILE at me OHH GOSHHH superb handsome tau
After that dea pun msg i ckp dea dah nak balik hee
readers
credits: 1 2 copyright © a little memory
"♫LOVES LOVES!"