Bakery Classes :D: Monday, July 19, 2010

Ahhh today ada bakery classes Awwww superb happy
everyone was very excited that time Before bakery classes we all mmg takde mood nak belajar
semua ingt nak buat cake je muahaha After recess we all semua pegi bilik KH and start doing making and baking our cake ^^ Goshh this was the first time i baked a cake! haha
Fistly cikgu ajar we all dulu After that baru kita buat sendiri
best gila siaa! haha We all enjoy gila time buat cake tu
act every group buat 1 cake je But we all ngada ngada so we all buat 3 cake! hahahaha
guess what? ada 2 cake time we all nak kuarkan tu hancur :( but taste good! haha
yang lagi satu skit lagi nak jatuh kat lantai tau PHEWW~ nasib baik tak jatuh ;p
cake yang aku and Fara buat sedap gila whoa Abg aku yang selalu reject makanan yang aku buat pun ckp sedap So mmg sedap lahh kan
time cake aku nak jatuh tu we all menjerit sampai pejabat denger tau =='
aiyoooo malu whoa! then PK Ham dtg haha Nasib baik tak kene marah ;p
after that we all bawa cake tu pegi pejabat bagi pengetua
then pengetua ckp dea ingt bilik KH terbakar lah tadi sbb we all menjerit >.<" We all teruk sgt ke? sampai pengetua ckp TERBAKAR?
readers
credits: 1 2 copyright © a little memory
"♫LOVES LOVES!"