Nabil Irfan :): Monday, July 19, 2010

Hari ni pegi tuition kat Omega then time rest tu takde kawan Sbb Yu Tong pegi Singapore
So i'm alone today :( aku kalau sorg mmg tak makan punya So aku jln sorg sorg lah kat Plaza Pelangi Suddenly ada orang jerit nama aku 'JANNAH' dari blkg Aku toleh tgk EHH its him (Nabil Irfan) haha Then Nabil tanya why sorg sorg Aku ckp lah yang kawan i pegi Singapore
After that Nabil ckp 'err takpe lah Hari ni i teman you eh Jannah' Awwwww happy gila boleh? haha Then both of us jln jln lah kan Ohhh God dgn dea byk cerita tau tak Sepanjang jlnan mulut tak pernah berenti tau hahaha Errrr Nabil ni mmg COOL lah kan Byk kawan tau Asyik terserempak dgn kawan kawan dea je haha Then kawan dea pun dah pkir lain kan ==' wtv lah Tak kesah pun act ;p haha Time nak jln balik Omega hujan tau Aku pun kuarkan umbrella aku Then we walk together Awww so sweet ;p Superb duper happyyyy! haha
readers
credits: 1 2 copyright © a little memory
"♫LOVES LOVES!"