Amir Anuar :D: Monday, August 2, 2010

Haaaa Amir baca ni baca ni hahahahaha!
okay today lets talk about Amir Anuar yang suka baca blog i ni ;p bhahaha
Errr kita knal kat facebook :) Then we exchanged phone number
everyday texting je kerja haha Ptg online comment wall to wall dgn dea ni
he's quite okay Comel handsome pandai and caring
if aku tak belajar sure kau membebel kat aku punya KAN AMIR KAN? aiyoo haha
So terpaksa lah study je kan Sbb aku dengar ckp Amir bhahahahahaha
One thing je tak suka sgt kat Amir, KUAT MERAJUK hahahahaha
aku tak suka sgt lelaki merajuk Sbb aku tak reti pujuk orang lah ;p hahaha
But Amir ni jenis yang tak perlu pujuk Lama lama nty okay lah
dea ni suka ajak aku kuar tau haha Aku dah tak boleh kuar sampai after PMR haishh lama tu >.<"
but what to do? budak PMR kene lah duduk rumah menghadap buku 24hours =='
okay thats all for Amirrrrr
Byeeeee :*
readers
credits: 1 2 copyright © a little memory
"♫LOVES LOVES!"