Eeeeeee euuuuwwwwww >.<": Tuesday, August 24, 2010

Eeeeeeeee kau ni cheap lahhh babeeee
geli aku tgk picture kau tu semua
nampak boobs lah apa lahhhh! Knpa tak nak amik picture bogel terus huh?
bapak ahh! kau tak boleh cheap lagi ke weh? baru form2 jangan nak bajet sgt boleh
kau ingt kawan kawan aku tu semua suka kau? eee please lah! deaorg nak barang kau je lah! deaorg ckp barang kau 'baik punyaaaaa' shittttt doh kau ni
please jangan lah mcm tu gilaaa! kau ni memalukan aku and kaum perempuan lahhhhhh
start from now on, aku tak anggap kau sebagai kawan and also adik!
aku takde kawan and adik yang cheap mcm kau
SORRY TO SAY THAT AND GOODBYE
readers
credits: 1 2 copyright © a little memory
"♫LOVES LOVES!"