Ejat :]: Thursday, August 5, 2010

Haaa Ejat plak yaa haha Aku sayang doh kat Ejat!
Yalah dea dah mintak couple kat aku 4 times but aku tak accept
aku tak accept bukan sbb tak sayang kau lah Ejat
aku tak accept sbb aku pkir kawan kawan aku and PMR
if aku accept kau, aku akan hilang ramai kawan tau
so i rather prefer to be friends! :)
Yeahhh aku tau aku ni selfish! Aku jelous doh tgk kau msg dgn By
aku tau aku takde hak apa tu semua but jgn lah dgn bestfriend aku doh :'(
aku rindu kat Ejat! setiap kali aku nampak Jian Yong yang muka sama dgn Ejat tu confirm teringt kat Ejat! Muka Jian Yong sebiji mcm Ejat, badan pun sama (kurus), tinggi pun sama, prangai yang kuat menganjing tu pun sama hahahahaha :DD
Aku nak Ejat! Tapi aku nak kawan kawan aku juga
Mcm mana ni? :'(
readers
credits: 1 2 copyright © a little memory
"♫LOVES LOVES!"