I Hate Coward! >.<": Tuesday, August 10, 2010

Heyy, kalau kau tak suka aku boleh blah and berambus! Takyah nak sibuk comment kat CHAT BOX! If really really tak puas hati f2f lah crazy! Yess aku bangga aku budak Omega, Yess aku bangga sebab aku cantik! Kau ada? Kau takde doh?! So please lah, dont be such a LOSER and COWARD! Tak suka doh orang mcm tu ==' Tak suka kau punya hal lah, takyah lah nak kecoh kat aku yang kau tak suka aku! Mampus lah muka kau if tak suka aku! Ada aku kesah? Kau jelous sbb aku ramai kawan ke huh? Awwww kesian nya kat kau takde kawan kankan? Nak kawan aku ke? Amiklah kalau dpt yaaa! Aku rasa kawan kawan aku tak nak kot kawan dgn kau Eeeee euwwww disgusting >.<" Dah after this tak puas hati f2f boleh? takyah lah nak sorok sorok, aku tau muka kau tu tak handsome / lawa! but aku tak kesah pun kalau nak gaduh dgn budak yang hodoh and disgusting mcm kau bhahahahahahahahahahahahahhahahaha
readers
credits: 1 2 copyright © a little memory
"♫LOVES LOVES!"