Nabil Irfan :): Sunday, August 29, 2010

Yawwww, hari ni damn best doh hahaha Betul ckp Nabil, Ada Faiz mmg bertambah best! sumpah dea funny gilaaaaa
Hari ni Nabil handsome gila, semua org ckp mcm tu haha Dea buat rambut yang aku suka tgk tu hahaha
Alamak semua org tanya bila aku nak couple dgn Nabil :p Dont ask me that kind of question please haha
Mira and Shaff ckp aku dgn Nabil sweet gila, yeahhh aku dgn dea mmg sweet pun
But prangai dea still sama kot ==" enthlah, makin lama makin sayang kat Nabil tau hm

Time balk tu aku tunggu mama kat bawah tu Then Nabil ckp mama dea tunggu kat Plaza
So aku tunggu sorg lah kan, after that kakak aku call ckp dea kat bawah so aku pun turun bawah lah kan
Guess what? Aku nampak Nabil tgh berbual and gelak gelak dgn perempuan lain
Aku tak marah kale dea nak berbual and pergi kat perempuan lain, sbb aku ni bukan gf and wife dea pun
But knpa nak tipu? Aku paling benci org tipu aku tau! Erghhhhh marah gilaaaaa time tu

Nabil Nabil Nabil Grrrrrrr
readers
credits: 1 2 copyright © a little memory
"♫LOVES LOVES!"