Wiyo Ckh / Jia Xin :): Monday, August 2, 2010

Awwwww dea sweet and handsome gila lahhhh ^^
dah lah putih then muka bersih siaaa haha
dea tinggi lah juga Boleh jadi model whoaaaaa
dulu tak pernah tgk muka dea After naik pagi baru prasan dea
OMG handsome gila dohhh! Errr lama lama aku pun knal lah dea dgn geng geng dea
aku knal deaorg pun sbb kakak aku and and sbb aku pandai ckp chinese bhahahaha
now, setiap kali dea nampak aku sure smile kat aku punya tau
AWWWWWWW! cute and handsome nya dea! geram plak tgk muka dea yang cute tu haha
time tu kat sekolah boing gila So aku lukis lah muka dea (ada kat blogger aku ni)
then aku upload kat facebook and then aku tag dea
dea suka gila kot thats why dea set as profile photo haha (AKU HAPPY GILA)
Errrr dea ni quite sombong lah DGN ORG LAIN! dgn aku gila friendly kot
awww bertuahnya aku hahahaha :DD
readers
credits: 1 2 copyright © a little memory
"♫LOVES LOVES!"