Galeri Seni & RTM :D: Wednesday, October 27, 2010

Wohooo!! Hari ni damn happy and enjoy habis habis lah haha
We all gerak to Galeri Seni from school at 9:15am
Actually we supposed to go there at 9am but bus rosak -.- So kita tunggu another bus dtg.
Haha then dah sampai sana nampak ada dua sekolah yang melawat juga.
Bukit Indah and Mutiara Rini 2
Awww budak Mutiara Rini 2 ada yang handsome handsome wohoo!! Haha
Ada sorg mamat tu rambut style Bieber and pakai spect. Fulamak tak nak mcm style gila and handsome plak kan.
Hm and then ada sorg budak tu mintak numb. Haihh first first mmg tak nak bagi pun
But they all mcm merayu-rayu kan, so arghh bagi je lah.
Ahh, ahh ada lagi sorg mamat handsome!! Muka dea handsome gebu and putih gila
Omgggg, cair gila tengok muka dea ^^ Haha
Tie merah, seluar kasut bag semua hitam and earphone putih. Damn handsome!
Well, lets talk about Galeri Seni, asyik mamat handsome tak habis habis haha
Galeri Seni for sure is all about artwork lah kan.
Semua artwork lawa lawa. Banyak artwork yang dipamerkan kat situ
If you all ada masa pergi lah tengok. Semua nya hasil drpd artist
After visiting Galeri Seni, we all pergi RTM plak.
Wohooo RTM best juga but kinda bored.
We all pergi tengok org ON AIR news, radio and lots more
Then dpt rasa jadi STAR kejap hahahaha
readers
credits: 1 2 copyright © a little memory
"♫LOVES LOVES!"