My bro and My mom :/: Friday, October 8, 2010

Ehemm, sumpah tak sangka kau ni unreasonable lah abang.
Tak boleh ke tanya aku situation aku or tanya apa relationship aku dgn dea dulu?
Knpa mesti nak bagitau mama eventhough kau tau bende tu semua tak betul?
HUH? HUH? >.<"
Abang and mama ingt Jannah gila bodoh sgt apa nak couple and break dgn dea 9 KALI?!
And Amir ckp yang aku skrg couple dgn dea!! FUCK OFF!!
HELLO, please fikir logic lah beb. Aku couple dgn Amir tu one months je tau!
Itu pun two years ago, time bodoh bodoh baru msuk sekolah tu!
Takan lah korg percaya ckp dea daripada anak or adik sendiri?
Please trust your own sister and daugther please!!
Eh aku dah cukup baik tau tak couple 2 tahun!
Sekarang mana nak dpt anak perempuan yang tak couple 2 tahun!!!
Pehhh, i love daddy mummy sister and brother
And i listen you all! Korg nasihat aku jangan couple and i did it!
Now apa yang korg nak lagi huh? OMG damn sick on it!
I do my part! Study, behave, listen to all of the advice.
But what did i get at last? Korg tak percaya aku juga kan?
Kakak and papa je percaya kat aku! Itu baru namanya LOVE and TRUSTED
Not pointing me without any reasons and provement!
What i need is just a trusted from abang and mama!! Is that very hard?
Aku malas nak buka mulut actually. But at last i just tell them that :
"Mama, abang. Please lah! Trust on your own daughter will be better and worthless from trusting on other stupid idiot buffalo!!"
Haishhh, dissapointed :'(
readers
credits: 1 2 copyright © a little memory
"♫LOVES LOVES!"