Pasca PMR known as ENJOY MONTHS: Monday, October 25, 2010

Ehemmm, kinda fun lah after PMR ni. Banyak activity kat sekolah
Gossips, playing badminton, playing iPad's games, listening to musics and lots more.
Ahaha but damn exhausted lerr kan. Bedekah je tak habis habis hahaha
Then masing masing dah mcm orang gila menjerit and memekak kat sekolah, mcm sekolah kita plak yeahhh :p hahaha
But the most important thing is boleh rapatkan hubungan between friends ^^
Hari ni paling best lah kot, sbb Nad bawa camera Nikon, Fatin plak bawa yang Canon punya
Haaa mmg best lah kita snap gambar byk byk hahaha
Butt most of them candid lahh
readers
credits: 1 2 copyright © a little memory
"♫LOVES LOVES!"