Vans ♥: Saturday, October 9, 2010


Wohoooo actually aku dah lama dah pakai Vans Shoes (kasut sekolah)
But aku sendiri yang dingdong tak tau tu Vans -. -' Hahahaha
Dah setahun aku pakai kasut tu at last baru aku prasan kasut tu Vans
Patutlah dulu budak budak semua ckp kasut sekolah aku style :p
Erm next year aku nak pakai Vans juga. Nak beli yang baru hehe
But now aku nak Vans pink lahhh!! Nak yang ORIGINAL, tak nak yang FAKE punya


readers
credits: 1 2 copyright © a little memory
"♫LOVES LOVES!"