Yeayyyyy :D: Tuesday, October 26, 2010

Guysss, nak tau tak? Befor this my dream is berbual dgn QR, Z, R and AQ
And now i had fufill my dreammmm :D Yeayyyy! Haha
Semalam kat sekolah aku duduk kat tempat guard waiting for Mr.Amir
Then Z and QR passed by SMILE and say GOODBYE to me. Yes yes!! Hahaha
Well, deaorg tak pernah tegur aku or wtv then suddenly ckp GOODBYE, so for sure lah aku shocked and happy :p Haha awww awww happy nya aku!
Okay lets talk about R plak. Time tu kat dlm dewan.
He's the photographer of the day. So kerja dea snap pictures je lah kan
Then idk why suddenly both of us boleh berbual haha
Ermm AQ plak yeahh, dea duduk blkg aku with his geng.
After that, Amin, Amir pun start berbual dgn aku. Tanya aku ni adik Bani ke apa tu semua
Then AQ plak menyibuk :p Hahaha mcm tu lah kita start berbual sampai habis meeting tu.
Wohooo!! Tak sangka aku boleh berbual dgn deaorg kan? Ishh happyy!! :D
readers
credits: 1 2 copyright © a little memory
"♫LOVES LOVES!"