Bibi Nurshakyra / Babyy Shakyra: Monday, November 15, 2010


Well, me and Mieya miss you a lot actually.
Where's the old you? -.-
And now you're saying that we ignore you right?
But do you think about yourself huh?
Dont just blame ppl and pointing ppl without any good reasons.
Nak ckp kat semua org yang aku and Mieya ignore kau baik pkir diri sendiri dulu.
Pernah pkir perasaan aku and Mieya? TAK! >.<" Pkir lah dherr, time ada FN and FH kau layan aku and Mieya tak?
Well, bukan kita nak kecik hati ke apa ke. At least tegur lah weh -.-
Jangan buat ktorg mcm anjing. Ktorg je yang kene ikut buntut kau.
Sedih weh! Aku dgn Mieya berkepit je sbb aku phm dea and dea phm aku.
No matter what she wont leave me nd go to her other friends.
She respect me and everytime dea nak turun bandar mesti ada aku.
Yang takde aku pun dua kali je. So think about it yeah
Jangan salahkan org lain, pkir diri sendiri dulu.
Maybe kau tak perasan kesalahan kau, but i'm here to let you know about you're mistakes.
Change your attitude if you want me and Mieya be back to you.
But if you dont wish to change and you think that you're not doing any mistakes then you can just go on with your life.
We're not going to disturb you anymore.
Again, i love you baby ♥

readers
credits: 1 2 copyright © a little memory
"♫LOVES LOVES!"