Sakit Hati: Friday, November 12, 2010

Well, lets see everytime budak budak class you ajak you keluar cepat ajaa you ckp "yes"
But dengan i? Kemain pkir lama lagi. Then at last confirm tak jadi.
Bukan i nak kecik hati ke apa ke. Tapi mmg patut pun i kecik hati.
You selalu pkir budak budak class you kecik hati, but what about me?
I pun ada perasaan lah. Not only budak class you tu tau kecik hati, i pun sama.
But i takde lah tiap tiap hari kecik hati, merajuk and so on.
Ni pun i dah lama tahan tahan tahan, but now mmg tak boleh nak tahan dah.
Kan i dah ckp, if you tak boleh i hantar. But you refuse, so i diam je lah.
Its okay lah, malas nak chewing gum story.
readers
credits: 1 2 copyright © a little memory
"♫LOVES LOVES!"