Hoyyyy listen here!: Friday, December 3, 2010

Hoy minah kau jangan pkir kau keluar dgn lelaki and perempuan yang hot skit nak berlagak lah weh. Mcm shit je aku tgk kau ni. Kejar market gila babi, budak baru nak naik tak payah nak yeye boleh tak? Mcm apa je aku tgk kau tu. Dulu kemain lagi nak baik dgn semua orang. Just be yourself lah dude, kalau kau still mcm ni aku rasa semua org akan benci kau doh minah. Now dah naik skit nak yeye and besar kepala. Eee euww! Berlagak dgn apa yang kau ada tu? Haihh >.<"
SHIT ENOUGH!















readers
credits: 1 2 copyright © a little memory
"♫LOVES LOVES!"