LOL! Serve you right babe! :D: Sunday, December 5, 2010

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!
Is time for me to laught out loud at you babe.
Nak sgt ckp aku nak rampas boyfriend kau kan?
At last break juga hahahahahahahahahahahahahahaha
Boyfriend kau tu handsome mana huh? Oppsss is ex-boyfriend :p
Baru je knal, baru je boyfriend kau tegur aku kat wall,
then kau nak ckp aku ada hati kat boyfriend kau tu.
Ohhh god, please use your idiot mind to think about it lah babe.
At last break juga kan kan kan? Hahahaha
Actually case ni dah quite lama but aku tak aku kecoh.
Aku tunggu korg break then aku nak ketawakan korg.
So now is time for me to laught out loud at both of you, YES!!
Haa, tu lah next time jgn nak menuduh org.
You know what, boyfriend kau pun nyirap dgn prangai kau tau.
Haduhhh, and and next time jgn lah gaduh dgn kwn sbb boyfriend.
Puhhhh-lease lah, fyi i dont need a boyfriend in my life lah babe.
So just keep your mouth shut if you dont know me.

readers
credits: 1 2 copyright © a little memory
"♫LOVES LOVES!"