Double sided face: Wednesday, February 23, 2011

Okay today i'm freaking angry -.-' 
Tak sangka gila kau kutuk kutuk aku kat belakang.
Sedangkan kau asyik nak suruh aku maafkan kau.
You used to be my bestbestbestfriend and twins siaa!
Whats wrong with you huh pkm?! You're so freaking annoying. 
Kalau kau dah nak sangat pergi kat dia and jadi anjing dia then pergi lah
Bukannya aku halang kau pun. Aku siap suruh kau pergi kat dia lagi weh. 
Tapi dah dengan dia kau kutuk kutuk aku plak. 
Lepas tu time aku f2f dgn kau tanya apa masalah kau, kau diam plak!
Then nak buat muka innocence kau tu. Pkir aku nak simpati kat kau lah kan? 
Fuyoo please lah, kau ni memang betul betul TALAM DUA MUKA lah weh. 
Dah lama kawan dgn kau, tak sangka kau perempuan yang mcm tu eh. 
Aku pelik, kau bestbestbestfriend aku. Mcm mana aku boleh tak dpt detect yang kau mcm tu. 
Haizzzz, kau memang dah boleh berambus doh. Pergi main jauh jauh sana.
Then time rehat plak bf kau nak jumpa aku, dah jumpa ckp takde pape plak.
Berani suruh bf kau hentak aku lah! Lai lah, pkir aku takut dgn bf kau? 
Aku tak bersalah aku tak takut lah sial. Kau tu yang takut kan? Yes, i know.
Lepas tu nak cerita kat semua org yang aku maki kau then nangis lah apa lah. Mintak simpati? 
Knpa kau tak nak bgtau semua org yang kau kutuk aku tu yang aku maki kau?
Why why why? Sbb kau tak nak org tau sebenarnya kau yang buat salah dgn aku. 
Berani buat berani tanggung lah cb pkm talam dua muka. 
readers
credits: 1 2 copyright © a little memory
"♫LOVES LOVES!"